Appareils et accessoires
Steamed scallops with cauliflower and truffle purée
Prép. 15min
Total 35min
8 portions
Ingrédients
Cauliflower truffle purée
-
garlic clove1
-
butter20 g
-
cauliflower broken into florets (3 cm)300 g
-
full cream milk100 g
-
truffle oil1 tsp
-
sea salt to taste¼ tsp
Scallops
-
water500 g
-
scallops in shells16
-
fresh chives finely chopped, for garnishing
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
160.2 mg
Protides
6 g
Calories
271 kJ /
64.5 kcal
Lipides
3.4 g
Fibre
1 g
Graisses saturées
1.7 g
Glucides
2 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Festive Flavour
105 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Beurre blanc
15min
Brussels sprouts with lime crumb
20min
Broccoli and blue cheese soup
25min
Venison Wellington
3h 30min
Pears in red wine
3h 20min
Beef tapenade crostini
1h 40min
Mussels in coconut milk
25min
Citrus seafood salad
1h
Scallops with pea purée
25min
Traditional cocktail sauce
5min
Chilli mussels with thyme and tomatoes
40min
Salmon and fennel risotto
30min