Appareils et accessoires
Balinese Betutu chicken
Prép. 10min
Total 5h 35min
5 portions
Ingrédients
Betutu paste
-
Indonesian yellow spice paste room temperature120 g
-
Indonesian red spice paste room temperature30 g
-
ground black pepper¼ tbsp
-
sea salt1 ½ tsp
-
fresh red bird's eye chilli30 g
-
makrut lime leaves2
-
fresh ginger4 cm
-
shrimp paste2 tsp
-
coconut oil1 tsp
-
whole chicken1
Betutu chicken
-
banana leaf blanched or wilted over open flame (approx. 40 x 50 cm)1
-
boiling water800 g
-
roasted unsalted peanuts40 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
1144.1 mg
Protides
75.8 g
Calories
3964.3 kJ /
947.5 kcal
Lipides
58.9 g
Fibre
4.1 g
Graisses saturées
19.6 g
Glucides
28.1 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Indonesian
13 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Peach Gum Snow Fungus Dessert
Pas d’évaluation
Barley Ginkgo Nut Bean Curd Dessert
40min
Chicken Jalapeno party poppers
50min
Indonesian red spice paste
45min
Indonesian yellow spice paste
40min
Douhua (savoury bean curd)
10h 25min
Ma yi shang shu (sweet potato noodles with pork)
20min
Singapore Laksa
55min
Sous vide kangaroo with rosemary (TM6)
1h 15min
Singapore Curry Chicken Noodles
1h
Soto Betawi (Beef coconut soup)
1h 45min
ABC Soup
1h 10min