Appareils et accessoires
Quick and Spicy Black Beans
Prép. 15min
Total 20min
6 portions
Ingrédients
-
serrano chili stem removed, seeds removed, if desired1
-
white onion cut into pieces4 oz
-
garlic clove1
-
ground cumin1 tsp
-
salt to taste¾ tsp
-
chili powder½ tsp
-
vegetable oil½ oz
-
black beans rinsed and drained (2 x 14 oz cans)2 cans
-
vegetable stock5 oz
-
lime juice1 tsp
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
504.8 mg
Protides
9.2 g
Calories
689.3 kJ /
164.7 kcal
Lipides
2.9 g
Fibre
10.6 g
Graisses saturées
0.5 g
Glucides
26.7 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Taco Tuesday
21 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Spiralized Korean Cucumber Salad
25min
Pasta with Spring Greens and Parmesan Bread Crumbs
45min
Chili and Peanut Noodles with Tofu and Chili Garlic Oil
30min
Sweet Potato Curry with Broccoli
30min
Mushroom Taco Filling
35min
Mushroom Taco Filling
35min
Chili Oil Noodles
30min
Lemon Orzo
40min
Quick Refried Beans
20min
Veggie Loaded Pasta Sauce
30min
Smoky Black Bean Soup
35min
Vegetarian Chili
50min