Appareils et accessoires
Carrot Top Pesto
Prép. 5min
Total 5min
8 portions
Ingrédients
-
Parmesan cheese1 oz
-
pine nuts plus extra to garnish1 oz
-
garlic cloves2
-
lemon juice2 tsp
-
salt1 pinch
-
ground black pepper1 pinch
-
carrot tops washed, patted dry (approx. 1 bunch) (see Tip)2 oz
-
fresh basil leaves only1 oz
-
extra virgin olive oil4 oz
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
70.7 mg
Protides
2 g
Calories
700.4 kJ /
167.4 kcal
Lipides
17.4 g
Fibre
0.5 g
Graisses saturées
3 g
Glucides
1.5 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Earth Day
13 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Tomato Soup with Grilled Cheese Second Bowl
40min
Pink Crêpes with Chickpea and Almond Hummus
35min
Potato Gratin
1h 10min
Cucumber Salad with Dill and Yogurt Dressing (TM6)
10min
Homemade Green Superfood Powder
14h 15min
Gravy
1h 15min
Mini Mushroom Galettes
1h 55min
Steamed Whole Grain Bread TM6®
2h 30min
Marinara Sauce
40min
Kalamata Tapenade
5min
Tuscan White Bean Stew
1h
Maple and Brown Butter Roasted Butternut Soup
1h 15min