Appareils et accessoires
Couscoussalade van geroosterde Aubergine en Paprika
Prép. 15min
Total 35min
4 portie
Ingrédients
-
kerstomaten in tweeën gesneden200 g
-
bladpeterselie, vers alleen bladeren3 - 4 takjes
-
knoflookteentje1
-
tomaten, gedroogd30 g
-
verse basilicumbladeren6
-
extra vergine olijfolie40 g
-
gele paprika in blokjes gesneden (1 cm)200 g
-
aubergine in blokjes gesneden (1 cm)300 g
-
zout2 snuifje
-
water200 g
-
zoete paprikapoeder1 snuifje
-
couscous200 g
Niveau
facile
Infos nut. par 4 portie
Sodium
422 mg
Protides
37 g
Calories
5694 kJ /
1361 kcal
Lipides
44 g
Fibre
28 g
Graisses saturées
6 g
Glucides
212 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Jouw Cookidoo® 2025 - Groene Goochelaar
10 Recettes
Benelux
Benelux
Zomer BBQ
10 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
De eerste hap: Vruchtenpuree
Pas d’évaluation
Salade van Rode Linzen en Proteïnen
25min
Soba noodle mee goreng
40min
Jack-o'-lantern gevulde paprika's
1h 30min
Thaise groene curry en citroengras met rijst
1h 50min
Vegan Havermoutpap met Fruit en Kaneel
15min
Vegan Oesterzwam Shoarma
Pas d’évaluation
Stevige linzenchili
50min
Risottata Aziatische noedels met groenten
30min
Risottata mafaldine met romige champignon- en tomatensaus
30min
Vegan Aubergine Massaman Curry
50min
Stoofvlees
3h 10min