Appareils et accessoires
Barbecued Mexican street corn
Prép. 10min
Total 35min
4 portions
Ingrédients
Chipotle mayonnaise
-
grapeseed oil200 g
-
egg room temperature1
-
freshly squeezed lime juice40 g
-
sea salt¼ tsp
-
chipotle chilli in adobo sauce2 tbsp
Barbecued corn
-
water500 g
-
corn cobs with husks4
-
grapeseed oil to drizzle
-
feta cheese crumbled, to serve4 tbsp
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
294.9 mg
Protides
6.6 g
Calories
2422.4 kJ /
579 kcal
Lipides
54.9 g
Fibre
2.1 g
Graisses saturées
7 g
Glucides
20.6 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Thermomix® Everyday Summer 2024/2025
74 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Risotto bolognese
45 Min
Vegetarian zoodle Fideuá (Thermomix® Spiralizer, TM5)
Keine Bewertungen
Spiralized Apple with Strawberry Dressing
Keine Bewertungen
Salmon with Vegetable Sauce
25 Min
Spiralized tortilla
Keine Bewertungen
Veal pizzaiola
40 Min
Sliders with sunflower sauce
40 Min
Turkey sloppy joes
40 Min
Quick veggie pasta salad
30 Min
Cajun pork rice
1 Std. 15 Min
Summer vegetable salad with maple tahini dressing
30 Min
Cheeseburger sliders
2 Std. 40 Min