Appareils et accessoires
Ancho chilli bean bowl
Prép. 10min
Total 1h
4 portions
Ingrédients
-
dried ancho chillies2
-
hot water to soak
-
fresh coriander stems and roots, cut into pieces, leaves reserved, to serve (see Tips)2 sprigs
-
garlic cloves2
-
extra virgin olive oil20 g
-
brown onion cut into wedges200 g
-
red capsicum cut into strips (1 cm)160 g
-
tomato paste20 g
-
ground cumin1 tsp
-
ground coriander1 tsp
-
dried oregano1 tsp
-
ground cinnamon½ tsp
-
ground sweet paprika1 tsp
-
canned chopped tomatoes400 g
-
canned black beans drained and rinsed400 g
-
canned chickpeas drained and rinsed400 g
-
sea salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
609.3 mg
Protides
16.5 g
Calories
1513.3 kJ /
361.7 kcal
Lipides
9.3 g
Fibre
19.1 g
Graisses saturées
1.2 g
Glucides
57.5 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Thermomix® Everyday Summer 2024/2025
74 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Vegan bolognese
50 Min
Sweet potato lentil pie
50 Min
Charred leek gulai sayur
1 Std. 10 Min
Meat-free mushroom lasagne
1 Std. 30 Min
Black bean chilli with guacamole and "corn chips" (Diabetes)
55 Min
Mushroom and ricotta cannelloni (Diabetes)
1 Std.
Creamy Coconut Dhal
25 Min
Warm satay bowl
1 Std. 10 Min
Tandoori Cauliflower with red lentil dahl and raita
1 Std.
Bean ratatouille with halloumi
30 Min
Layered Thai green vegetable curry and rice
45 Min
Traditional minestrone
45 Min