Appareils et accessoires
Baked Pork Tenderloin with Rice
Prép. 30min
Total 1h 20min
4 portions
Ingrédients
Mushroom Sauce
-
fresh parsley, leaves only½ oz
-
onions halved4 oz
-
oil½ oz
-
14 oz fresh wild mushrooms, slicedfresh brown mushrooms sliced14 oz
-
water3 ½ oz
-
sour cream7 oz
-
heavy cream7 oz
-
1 ½ oz gravy pastevegetable stock paste2 heaping tsp
-
lemon juice1 tsp
-
salt plus extra to season½ tsp
-
fresh ground pepper plus extra to season3 pinches
-
oil to fry2 tbsp
-
pork tenderloin in one piece21 - 28 oz
Pork and Rice
-
salt plus extra to season1 ½ tsp
-
fresh ground pepper to season
-
long-grain white rice12 oz
-
water23 oz
-
oil1 tbsp
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
1771.2 mg
Protides
36.6 g
Calories
4135.9 kJ /
988.5 kcal
Lipides
55.1 g
Fibre
3.2 g
Graisses saturées
23.1 g
Glucides
88.1 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Every Season is a Healthy Season
20 Recettes
États-Unis
États-Unis
TM7™ Manifesto
200 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Almond Butter Oatmeal Cookies
20min
Tagliatelle with Porcini Mushrooms
Pas d’évaluation
Cooking Long Pasta
Pas d’évaluation
Nourish Bowl (Diabetes)
55min
"Marry Me" Chicken Pasta
30min
Tomato and Mushroom Spaghetti
25min
Ethiopian Meat Stew (Zighinì)
50min
Chocolate Nice Cream
2h 5min
Pork Loin with Mashed Potatoes and Salad
1h
Banana Bread (Brown Sugar)
1h 30min
Fricase de Pollo (Chicken Fricassee)
5h 5min
Creamy Butter Chicken
1h