Appareils et accessoires
Peach and custard cream muffins
Prép. 15min
Total 50min
6 pieces
Ingrédients
Creme patisserie
-
milk250 g
-
caster sugar35 g
-
plain flour30 g
-
egg1
-
egg yolk1
-
vanilla bean extract2 tsp
Muffin mixture
-
canned peaches400 g
-
unsalted butter room temperature, cut into pieces (2 cm)125 g
-
milk125 g
-
natural yoghurt180 g
-
egg1
-
natural vanilla extract1 tsp
-
self-raising flour300 g
-
caster sugar125 g
-
icing sugar to dust
Niveau
facile
Infos nut. par 1 piece
Sodium
675.7 mg
Protides
12 g
Calories
2439.7 kJ /
583.1 kcal
Lipides
23 g
Fibre
2.4 g
Graisses saturées
13.6 g
Glucides
82.4 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Cafe-style muffins
10 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Thirty second whole orange cake
1 Std. 15 Min
Edna's lemon curd teacake
40 Min
Lolly cake
4 Std. 5 Min
Jaffa muffin
40 Min
Cheese and bacon scones
35 Min
Blueberry and lemon curd muffins
50 Min
Better banana cake
45 Min
Filo chicken pie
45 Min
Only the best chocolate chip cookies ever
25 Min
Melting moments with lemon cream
45 Min
Cheese and bacon rolls
2 Std.
Vegemite® and cheese scrolls
1 Std. 35 Min