Appareils et accessoires
Tex-Mex Salmon Burrito Bowl (Diabetes)
Prép. 15min
Total 50min
4 portions
Ingrédients
-
uncooked quinoa of choice3 ½ oz
-
water plus extra to soak28 oz
-
fresh cilantro leaves only, plus extra to serve½ oz
-
plain yogurt high protein (see Tip)3 oz
-
Mexican-style chili powder1 ½ tsp
-
garlic clove1
-
extra virgin olive oil½ oz
-
lime juice½ oz
-
skinless salmon fillets10 ½ oz
-
canned kidney beans no-added salt, drained and rinsed (see Tip)14 oz
-
cherry tomatoes quartered6 oz
-
red onions thinly sliced3 ½ oz
-
baby leaf salad mix2 ½ oz
-
avocado (approx. 3.5 oz), sliced1
-
ground black pepper to taste
-
long red chili trimmed and thinly sliced, to serve (optional)1
-
lime cut into wedges, to serve
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
74 mg
Protides
26.3 g
Calories
1810 kJ /
432.5 kcal
Lipides
19.5 g
Fibre
12 g
Graisses saturées
5 g
Glucides
32.3 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Recipes for Diabetics
26 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Turmeric and Ginger-Infused Chicken Broth
2 Std. 30 Min
Stuffed Chicken with Peanut Pipián
50 Min
Huli Huli Chicken Skewers
50 Min
Strawberry BBQ Meatballs
45 Min
Lemon Pasta
35 Min
Ham and Spinach Egg Wrap
40 Min
Whole Chicken with Ratatouille
1 Std.
Fish and Zucchini
35 Min
Arroz con Pollo a la Chorrea (Chicken and Rice)
45 Min
Picadillo a la Habanera (Ground Beef)
1 Std.
Protein Boosted Oatmeal
15 Min
Meat Sauce
1 Std. 45 Min