Appareils et accessoires
Baked Salmon with Spiralized Zucchinis
Prép. 15min
Total 30min
4 portions
Ingrédients
-
zucchinis slender type, approx. 5 cm in diameter800 g
-
lemon juice of ½ lemon and ½ cut in slices (5 mm)1
-
4 frozen skinless salmon fillets, (approx. 150-200 g each)fresh skinless salmon fillets (approx. 150-200 g each)4
-
salt½ tsp
-
fresh parsley leaves cut in pieces, plus extra for garnishing20 g
-
garlic cloves4
-
sun-dried tomatoes in oil drained, oil reserved100 g
-
ground cayenne pepper (optionnel)½ tsp
-
water500 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
469.7 mg
Protides
36.6 g
Calories
2030.4 kJ /
485.3 kcal
Lipides
28.4 g
Fibre
5.7 g
Graisses saturées
5.8 g
Glucides
22.6 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Let's Spiralize
25 Recettes
International
International
Vous pourriez aussi aimer...
Ginger Milk Curd
20 Min
Summer Bolognese Bowl
Keine Bewertungen
Fresh Orange Juice
5 Min
Pork Loin with Mashed Potatoes and Salad
Keine Bewertungen
Sticky Apple Pork Ribs
2 Std. 30 Min
Soba noodles
1 Std.
Ginger Pork
25 Min
Apple cider dressing
5 Min
Chicken Breasts Au Gratin in Chipotle Salsa (Ben)
1 Std.
Basic Soup Purée
Keine Bewertungen
Fruit Smoothie
Keine Bewertungen
Creamy Mac & Cheese
30 Min