Appareils et accessoires
Zoete Aardappel Kaastaart Repen
Prép. 15min
Total 2h
20 stuk
Ingrédients
-
suiker80 - 90 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) in stukken80 g
-
bloem150 g
-
ei4
-
cacaopoeder, ongezoet20 g
-
bakpoeder½ theelepel
-
zout1 - 2 snuifjes
-
water600 g
-
zoete aardappelen in stukjes (2-3 cm)300 g
-
eieren3
-
ricotta500 g
-
roomkaas200 g
-
gecondenseerde melk, gezoet140 - 100 gram
-
maïzena (zetmeel)20 g
-
vanille-extract, natuurlijk1 tl
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 stuk
Sodium
105.4 mg
Protides
6.4 g
Calories
851 kJ /
203.4 kcal
Lipides
11.6 g
Fibre
1.1 g
Graisses saturées
6.8 g
Glucides
19.2 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Wij geloven in de kracht van eigen creaties
30 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Krokante Onsen Eieren met Kool
Pas d’évaluation
Vegan Burgers
Pas d’évaluation
Menu: Broccoli en Edamame Soep met Gorgonzola, Zalm met Groenten en Dillesaus
Pas d’évaluation
Gestoomde Chocolade Flan Cake
Pas d’évaluation
Kimchi
Pas d’évaluation
Cashew schenkroom
Pas d’évaluation
Turkse eieren (Cibir) op Griekse yoghurt, geserveerd met toast en groene salade
30min
Nyonya kip-curry bun
Pas d’évaluation
Gevuld Varkensgebraad (Porchetta) met Sinaasappel, Venkel, Chili en Salie
Pas d’évaluation
Gecondenseerde melkdrank Dalgona-koffie
10min
Meal Prep - Wortelen | Hartig wortelbrood, pindakaas smoothie, rauwe notentruffels
2h
Brioche met Cacao en Witte-Chocoladestukjes
Pas d’évaluation