Appareils et accessoires
Stoofpotje van zeevruchten en varkensvlees
Prép. 15min
Total 1h 10min
4 portie
Ingrédients
-
varkensnek (procureur), ontbeend in blokjes (2 cm)200 g
-
100 g baconblokjechorizo in blokjes van 2 cm (zie tip)100 g
-
witte wijn250 g
-
laurierbladeren, gedroogd2
-
zoete paprikapoeder1 el
-
teentjes knoflook heel, fijngemaakt2
-
zout½ tl
-
zwarte peper, gemalen3 snuifjes
-
20 g olijfolieolie20 g
-
rode paprika in stukken gesneden (2 cm)200 g
-
gele ui in partjes gesneden170 g
-
water150 g
-
garnalen, rauwe, grote200 g
-
venussschelp, vers, schoongemaakt schoongemaakt200 g
-
korianderblad, vers plus extra voor garnering10 gram
-
korianderbladeren, vers grof gehakt, voor de garnering
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
1508.1 mg
Protides
32.3 g
Calories
1718.2 kJ /
410.7 kcal
Lipides
20.2 g
Fibre
2.6 g
Graisses saturées
5.4 g
Glucides
13.1 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Onze keukens bieden ons een blik op de wereld
31 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Cider-Kipstoofpot
Pas d’évaluation
Mini Burgers
Pas d’évaluation
Pizza Diavola
Pas d’évaluation
Aardbeien en champagne cocktail met hartige mini kaaskoekjes
Pas d’évaluation
Varkensvlees Wellington met groene erwten duxelles
1h 15min
Knapperige zaadstokjes met spek en kaas
35min
Truffel-Parmesaan-Ravioli
3h 30min
Gratin van gezouten kabeljauw (bacalhau)
Pas d’évaluation
Zoetzure varkensribbetjes
40min
Wit Brood
Pas d’évaluation
Gebraden varkensvlees met rijst en paprika
Pas d’évaluation
Spaghetti met tomatensaus en champignons
30min