Appareils et accessoires
Pastasoep met Champignons en Involtini van Kip en Groene Asperges
Prép. 25min
Total 1h 30min
4 portie
Ingrédients
-
witte wijn50 g
-
kippenborst filets, zonder vel4
-
mortadella4 sneetjes
-
Fontina kaas4 sneetjes
-
12 verse sperziebonenasperges, groen in tweeën gesneden8 stengels
-
uien gehalveerd100 g
-
verse champignons gehalveerd200 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) in stukken50 g
-
olie om te bakken
-
kippenbouillonblokje (voor 0,5 l)1
-
water1000 g
-
zout plus extra voor kruiden¾ theelepel
-
peper, gemalen plus extra voor kruiden¾ theelepel
-
pasta, droog Type tubetti rigatoni300 g
-
peterselie, vers gehakt
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
948 mg
Protides
60.3 g
Calories
3172.3 kJ /
758.2 kcal
Lipides
27.4 g
Fibre
4.3 g
Graisses saturées
13.5 g
Glucides
63.3 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Onze keukens bieden ons een blik op de wereld
31 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Pistache Shake met Witte Chocolade
10min
Perzik- en Amandelijs
Pas d’évaluation
Chicago deep dish-pizza
Pas d’évaluation
Knapperig brood
Pas d’évaluation
Regenboog Veggie Pizza
Pas d’évaluation
Sinaasappelsalade met oranjebloesem
15min
Horror punch
20min
Aardappel- en gedroogde champignonsoep
Pas d’évaluation
Abrikozen ketchup
Pas d’évaluation
Panettone-crémeux met Mandarijn, Passievrucht en Kokosmousse
Pas d’évaluation
Herfstlimonade/Virgin sangria
35min
Gestoomde aardappelkroon
50min