Appareils et accessoires
Ijs van Kokos met Ananascoulis en Gemberkoekjes
Prép. 30min
Total 11h
8 portie
Ingrédients
Kokosijs
-
suiker150 g
-
kokos, geraspt, ongezoet2 el
-
kokosmelk, uit blik (2 x 400 g blikken)800 g
-
vanille-extract, natuurlijk1 tl
-
rum (optionnel) aanpassen aan smaak1 - 2 el
-
gemberpasta (optionnel)½ tl
Gemberkoekjes
-
suiker20 g
-
80 g zuivelvrij broodbeleg, in blokjes gesnedenroomkaas in blokjes gesneden80 g
-
donkerbruine suiker110 g
-
vanille-extract, natuurlijk½ tl
-
bloem110 g
-
bakpoeder¾ tl
-
zout⅛ tl
-
gedroogde gemalen gember¾ tl
-
kaneel, gemalen¾ tl
-
nootmuskaat, gemalen⅛ tl
Ananassaus
-
200 g ananas schijf, uit blik, in stukken gesneden (2-3 cm)ananas, vers in stukken gesneden (2-3 cm)200 g
-
ananassap100 g
-
donkerbruine suiker80 g
Montage
-
ananas, vers in stukken gesneden, om te serveren100 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
233.4 mg
Protides
3 g
Calories
2101.6 kJ /
502.3 kcal
Lipides
17.7 g
Fibre
4.7 g
Graisses saturées
11.9 g
Glucides
84.7 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Bevroren Passie
6 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Champagne en pompelmoes sorbet
Pas d’évaluation
Zuivelvrije tzatziki
Pas d’évaluation
Gazpacho met kers en munt
Pas d’évaluation
Limonade
5min
Levercake
1h 50min
Rassolnik (gepekelde augurken soep)
1h 20min
Vegan Toastjes met Geroosterde Paprika en Cashewnotenpasta
30min
Graubünden gerstsoep
Pas d’évaluation
Framboos Kokos Smoothie Bowl
Pas d’évaluation
IJs van Mango en Passievrucht
Pas d’évaluation
Kalfszwezerik met lente-uien
Pas d’évaluation
Béarnaisesaus
Pas d’évaluation