Appareils et accessoires
Orange Sponge Cake
Prép. 5min
Total 1h
8 portions
Ingrédients
-
caster sugar plus extra for sprinkling250 g
-
orange unpeeled, cut in quarters, deseeded1
-
eggs3
-
100 g butter, in piecessunflower oil plus extra for greasing100 g
-
130 g crème fraîcheplain yogurt130 g
-
cake flour plus extra for dusting250 g
-
baking powder15 g
-
salt1 pinch
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
200.4 mg
Protides
5.6 g
Calories
1627 kJ /
388.9 kcal
Lipides
15.1 g
Fibre
0.9 g
Graisses saturées
2.6 g
Glucides
58.9 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
In Homemade We Trust
43 Recettes
International
International
Vous pourriez aussi aimer...
Boiled Noodles
Nessuna valutazione
Char Kway Teow
25min
Pandan Sponge Cake
1h
Lasagne Bolognese with Fresh Spinach Pasta
Nessuna valutazione
Double Crusted Apple Pie (Bill Yosses)
3h 20min
Korean Fried Chicken
3h 10min
Ginger Fried Rice
15min
30 second cupcakes
25min
Orange Pound Cake
1h 15min
Football Cake
3h 30min
Hokkaido Cupcakes
45min
Creamy Mac & Cheese
30min