Appareils et accessoires
Tzatziki
Prép. 10min
Total 20min
4 portions
Ingrédients
-
Japanese cucumbers peeled, deseeded, cut in pieces350 g
-
salt plus extra for seasoning1 tsp
-
garlic cloves2
-
fresh dill5 sprigs
-
olive oil20 g
-
350 g plain yogurt, 10% fatGreek yogurt 10% fat350 g
-
15 g white vinegarlemon juice (optionnel)15 g
-
ground black pepper½ tsp
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
618.7 mg
Protides
8.4 g
Calories
546.3 kJ /
130.6 kcal
Lipides
5.1 g
Fibre
0.6 g
Graisses saturées
0.7 g
Glucides
13.8 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Our Kitchens are a Window to the World
40 Recettes
International
International
Vous pourriez aussi aimer...
Overnight Oats with Matcha Yogurt
8h
Sweet and Sour Pork Ribs
40min
Keto Blackberry Detox Water
15min
Smalec (pork rillettes)
3h 10min
Antonio Bachour: Crème Brûlée with Tropical Fruits (Metric)
3h 40min
Sous-Vide Osso Buco
12h 40min
Keto Chocolate Chip Cookie Dough Fat Bomb
50min
Piña colada
5min
Frozen strawberry daiquiri
10min
Pisco sour
10min
Blue Hawaii
10min
Prosciutto and Mushroom Pizza
2h 45min