Appareils et accessoires
Rhubarb Vanilla Flan
Prép. 5min
Total 50min
8 portions
Ingrédients
-
butter to grease
-
plain flour60 g
-
caster sugar150 g
-
fresh milk200 g
-
double cream200 g
-
eggs3
-
natural vanilla extract1 tsp
-
rhubarb cut in pieces (2-3 cm)200 - 250 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Protides
4.7 g
Calories
983.8 kJ /
235.1 kcal
Lipides
11.9 g
Glucides
27.9 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Every season is a Healthy Season
14 Recettes
International
International
Vous pourriez aussi aimer...
Croquembouche
Pas d’évaluation
Three Course Meal for 2 - Vegetable Soup, Chicken Pie with Rice & Steamed Apple
1h 20min
Salmorejo (Cold Tomato Soup)
35min
Pistachio Butter
15min
Polenta porridge with roast rhubarb and sweet dukkah (Diabetes)
40min
Potted scrambled eggs with asparagus
30min
Crostini with Stuffed Anaheim Peppers and Mayonnaise
2h 5min
Steamed potato frittata
1h 15min
Allergen Free White Sauce
10min
Gluten-free Pain au Chocolat
6h 15min
Gluten free coconut crêpes with apricot sauce
2h
Lotus Root Peanut Pork Rib Soup
1h 20min