Appareils et accessoires
Vegan Burgers
Prép. 15min
Total 45min
10 portions
Ingrédients
-
flaxseeds35 g
-
walnuts75 g
-
onions cut in halves60 g
-
garlic cloves2
-
cooking oil plus extra for greasing and frying30 g
-
fresh button mushrooms225 g
-
fresh brown mushrooms225 g
-
cooked rice325 g
-
canned lentils drained175 g
-
panko breadcrumbs60 g
-
balsamic vinegar30 g
-
light soy sauce30 g
-
paprika½ tsp
-
salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
burger buns8 - 10
-
vegan mayonnaise adjust to taste
-
Dijon mustard vegan, to taste
-
lettuce leaves to garnish8 - 10
-
tomatoes cut in slices, to garnish2
-
tomato ketchup adjust to taste
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
773.4 mg
Protides
18.7 g
Calories
2156.4 kJ /
515.4 kcal
Lipides
12.7 g
Fibre
6 g
Graisses saturées
1.7 g
Glucides
83.2 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
We Celebrate our Uniqueness
19 Recettes
International
International
Vous pourriez aussi aimer...
Carrot Cake Muffins with Walnut Crumble
40 Min
Vegan Bolognese
50 Min
Mushroom Brown Rice Risotto (Diabetes)
1 Std. 15 Min
Lemon Ginger Morning Elixir
45 Min
Tomato and Mushroom Spaghetti
25 Min
Vegan Bolognese
50 Min
Vegetarian Medallions
1 Std. 10 Min
Green pea and feta hummus wraps
10 Min
Seitan Chilli
25 Min
Wholewheat Spaghetti with Avocado Sauce and Vegan 'Parmesan'
25 Min
Vegetarian nuggets
30 Min
Honey soy tofu with steamed rice
40 Min