Appareils et accessoires
Grilled Percik Chicken
Prép. 10min
Total 1h
8 portions
Ingrédients
-
dried chillies deseeded, soaked to soften15
-
shallots150 g
-
garlic cloves5
-
fresh turmeric10 g
-
fresh ginger10 g
-
galangal10 g
-
candlenuts (buah keras)3
-
fresh lemongrass chopped80 g
-
water200 g
-
cooking oil100 g
-
dried tamarind piece1
-
turmeric leaves cut into 3 pieces1
-
whole chicken legs4
-
coconut milk200 g
-
palm sugar (gula Melaka)50 g
-
salt adjust to taste2 tsp
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
738.5 mg
Protides
30.1 g
Calories
2495.9 kJ /
596.5 kcal
Lipides
44.7 g
Fibre
1.6 g
Graisses saturées
13.1 g
Glucides
17.3 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
There is always Room at our Table
36 Recettes
International
International
Vous pourriez aussi aimer...
Ayam Balado
45 min
Cekodok Pisang (Fried Banana Balls)
15 min
Kelantan Noodle Soup
40 min
Salt Bread
2 godz.
Soto Ayam (Turmeric chicken soup)
55 min
Kam Heong Chicken
1 godz. 20 min
Ayam Paprik
30 min
Sambal Kangkung
10 min
Sambal Udang Petai (Spicy Stinky Bean Prawns)
20 min
Mee Goreng Mamak
20 min
Sambal Balado (Indonesian Spicy Sauce)
25 min
Ayam Masak Lemak Cili Api (Braised Chicken with Hot Creamy Coconut Milk)
35 min