Appareils et accessoires
Butternutsoep met Curry en Mango
Prép. 25min
Total 30min
8 porties
Ingrédients
-
hazelnoten geroosterd100 g
-
ui in stukken80 g
-
wortelen in stukken100 g
-
knoflookteentje1
-
olijfolie30 g
-
butternut pompoen in stukken van 2cm500 g
-
bouillonblokje (voor 0,5 l)1
-
currypoeder Santa Maria Curry Mango1 el
-
kurkuma, gedroogd, gemalen Santa Maria½ tl
-
water825 g
-
kokosmelk uit brik400 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 porties
Sodium
45.7 mg
Protides
3.7 g
Calories
1059.4 kJ /
253.2 kcal
Lipides
16.9 g
Fibre
5.5 g
Graisses saturées
5.8 g
Glucides
24.8 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
De Warme Smaak van de Herfst
5 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Veelzijdige gladde soep
45min
Hertenfilet, pastinaak-aardappelpuree, wortelchips, eryngii, veenbessen
3h
Lolly's met aardbeien
Pas d’évaluation
Pasta met crème van pistache
30min
Hartige glutenvrije bladerdeegroosjes
Pas d’évaluation
Gestoomde aardappel en stukjes butternut pompoen
25min
Courgettesoep met munt
35min
Butternut en gembersoep
35min
Oosterse Pompoensoep met Reuzegarnalen en Kerrieschuim
Pas d’évaluation
Risotto met oesterzwam en champagne
35min
Steak met Puree van Wortel en Pastinaak, gekaramelliseerde Uien en Pastinaakchips
1h 20min
Verse Tomatensoep
30min