Appareils et accessoires
Graubünden gerstsoep
Prép. 20min
Total 55min
4 porties
Ingrédients
-
uien gehalveerd80 g
-
wortelen in stukken (3 cm)60 g
-
prei in stukken (3 cm)100 g
-
knolselder in stukken (3 cm)100 g
-
Zwitsers "Bündnerfleisch" in reepjes (2 cm)100 g
-
boter30 g
-
parelgerst80 g
-
water900 g
-
groentebouillonblokjes (elk voor 0,5 l)2
-
opklopbare room, 30-40% V.G.100 g
-
zout naar eigen smaak1 snuifje
-
gemalen peper naar eigen smaak1 snuifje
-
verse bladpeterselie (±10 g), enkel de blaadjes, fijngehakt½ bos
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Protides
9 g
Calories
1137 kJ /
273 kcal
Lipides
17 g
Glucides
19 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Traditionele recepten
47 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Zoete Aardappel Brood
5h 25min
Ijs van Kokos met Ananascoulis en Gemberkoekjes
Pas d’évaluation
Kaastaart met Komkommer en Citroen
Pas d’évaluation
Hugo spritz
25h 10min
Aardappelpuree en merguez
Pas d’évaluation
MENU - Zoete aardappel risotto, kaneelpudding met chocoladesaus
Pas d’évaluation
Paksoi en ham rijst
40min
Mango mojito
15min
Meal Prep - Eieren | Volkoren speltbrood, avocado-ei spread, groentesap
1h 30min
Op Italiaanse wijze pesto pasta met gekonfijte kerstomaatjes (vegetarisch)
30min
Romige Pasta Risottata met Pompoen, Scamorza en Pecorino
Pas d’évaluation
Warme salade van zoete aardappel en kikkererwten
45min