Appareils et accessoires
Vegetarian Beehoon
Prép. 5min
Total 25min
5 portions
Ingrédients
-
rice vermicelli400 g
-
olive oil60 g
-
fresh ginger sliced25 g
-
dried shiitake mushrooms soaked to soften, stem removed, sliced30 g
-
cabbage cut in small pieces500 g
-
carrots cut in 4 cm length100 g
-
water plus extra to soak rice vermicelli650 g
-
light soy sauce50 g
-
vegetarian oyster sauce30 g
-
mushroom seasoning powder3 tbsp
-
white pepper powder1 tsp
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
755.8 mg
Protides
4.6 g
Calories
2395 kJ /
572.4 kcal
Lipides
15.3 g
Fibre
5.6 g
Graisses saturées
2.1 g
Glucides
106 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
We Celebrate our Uniqueness
19 Recettes
International
International
Vous pourriez aussi aimer...
Asam Pedas Ikan (Spicy Tamarind Fish)
25min
Old Cucumber Soup
Pas d’évaluation
Red Date Longan Peach Gum Dessert
1h 5min
Green Papaya Fish Soup
2h 15min
Sup Tauhu Kulit (Beancurd Skin Soup)
25min
Sliced Fish Tofu Soup
2h 10min
Ginger Scallion Fish Slices
40min
Lotus Root Peanut Pork Rib Soup
1h 20min
Kimchi Tofu Soup
35min
Black Glutinous Rice Dessert (Bubur Pulut Hitam)
3h 30min
Stir Fried French Beans
15min
Stir-fry Kailan with Oyster Sauce
10min