Appareils et accessoires
Cantonese Custard Lava Mooncake
Prép. 1h
Total 8h 10min
12 pieces
Ingrédients
-
water300 g
-
salted egg yolks5
-
Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao) adjust to taste10 drops
Lava filling
-
whipping cream40 g
-
milk powder10 g
-
caster sugar15 g
Custard filling
-
cake flour40 g
-
caster sugar35 g
-
milk powder20 g
-
eggs2
-
whipping cream140 g
Mooncake crust
-
butter90 g
-
cake flour140 g
-
egg1
-
milk powder20 g
Assembly and baking
-
medium protein flour for dusting
Niveau
difficile
Infos nut. par 1 piece
Sodium
64.1 mg
Protides
6.1 g
Calories
1102.5 kJ /
263.8 kcal
Lipides
17.3 g
Fibre
0.2 g
Graisses saturées
7.2 g
Glucides
20.8 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Mooncake Moments
12 Recettes
International
International
Vous pourriez aussi aimer...
Pork Humba
Pas d’évaluation
Durian Snowskin Mooncake
Pas d’évaluation
Assorted Nuts Mooncake
Pas d’évaluation
Walnut Mooncake
1h 10min
Matcha Custard Snow Skin Mooncake
Pas d’évaluation
Watercress Soup
Pas d’évaluation
Prawn Salad with Spiralized Carrots and Cucumbers with Sambal Balado
20min
Demo Recipe 1 - Lemonade
5min
XO sauce
1h 50min
Teochew Yam paste with gingko (Onee)
25min
Onsen Eggs
50min