Appareils et accessoires
Walnut Mooncake
Prép. 15min
Total 1h 10min
12 pieces
Ingrédients
Filling
-
walnuts, halved15 g
-
melon seed15 g
-
salted egg yolks cut in halves6
-
sesame oil2 tsp
-
lotus seed paste white, sugar free190 g
Short Crust Pastry
-
all purpose flour120 g
-
baking powder1 ½ tsp
-
salt½ tsp
-
icing sugar25 g
-
unsalted butter cold, cut in cubes60 g
-
egg beaten35 g
Assemble
-
walnuts, halved (approx. 36 walnuts)70 g
-
egg yolk1
-
oil¼ tsp
Niveau
difficile
Infos nut. par 1 piece
Sodium
210.8 mg
Protides
8.7 g
Calories
1187.5 kJ /
283.8 kcal
Lipides
18.9 g
Fibre
1.3 g
Graisses saturées
5.4 g
Glucides
20.5 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Mooncake Moments
12 Recettes
International
International
Vous pourriez aussi aimer...
Rainbow Spiral Yam Mooncake
2 Std.
Cantonese Custard Lava Mooncake
Keine Bewertungen
Tau Suan (Split Mung Bean Dessert)
50 Min
Soy Braised Whole Chicken
Keine Bewertungen
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20 Min
Taiwanese Traditional Meat Floss
1 Std. 40 Min
Mala Bakkwa
4 Std. 35 Min
Salt Bread
2 Std.
Sliced Fish Tofu Soup
2 Std. 10 Min
Chwee Kueh (Steamed Rice Cake with Pickled Radish and Dried Shrimp)
1 Std.