Appareils et accessoires
Beef Sukiyaki
Prép. 15min
Total 45min
4 portion
Ingrédients
-
water500 g
-
kombu5 g
-
sake75 g
-
mirin90 g
-
soy sauce80 g
-
sugar25 g
-
beef short ribs Slices of hot pot, (or other slices of beef)300 g
-
onion thick sliced80 g
-
leek white part only, diagonal sliced1
-
carrot sliced40 g
-
konjac rinsed100 g
-
shiitake mushroom, fresh thick sliced40 g
-
oyster mushrooms100 g
-
rocket leaves50 g
-
udon noodles frozen400 g
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portion
Sodium
1151.7 mg
Protides
14.4 g
Calories
1782.2 kJ /
426 kcal
Lipides
27.6 g
Fibre
2.3 g
Graisses saturées
11.9 g
Glucides
19 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Open Cooking
32 Recettes
International
International
Vous pourriez aussi aimer...
Creamy Butter Milk Crabs
40min
Caprese Omelette
Pas d’évaluation
Egg Salad in Crispy Easter Nests
Pas d’évaluation
Spicy Beef with Red Peppers
30min
Spicy chips on a stick (Thermomix® Spiralizer, TM5)
30min
Chocolate Drizzled Apple Spirals
Pas d’évaluation
Spaghetti Muffins
55min
Clam Boil
55min
Balinese Betutu Chicken
5h 35min
Rocket watercress juice
10min
Condensed Milk Dalgona Coffee
10min
Garlic, Olive Oil and Chilli Spaghetti
30min