Appareils et accessoires
Stir Fried Clams With Basil
Prép. 15min
Total 20min
4 portions
Ingrédients
-
fresh ginger10 g
-
garlic cloves3
-
fresh red chillies10 g
-
spring onion sliced30 g
-
fermented black soybeans (optionnel)1 tsp
-
cooking oil20 g
-
soy sauce15 g
-
sugar1 tsp
-
rice wine30 g
-
water80 g
-
clams500 g
-
Thai basil leaves40 g
Niveau
facile
Infos nut. par 4 portions
Sodium
3843.1 mg
Protides
77.7 g
Calories
2957.5 kJ /
706.9 kcal
Lipides
25.6 g
Fibre
2.1 g
Graisses saturées
3.9 g
Glucides
32.5 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Open Cooking
32 Recettes
International
International
Vous pourriez aussi aimer...
Flaky salmon pie with herb dressing
40min
Mussels in Spicy Tomato Sauce
45min
Rice Wine Fish Fillet
Pas d’évaluation
Flower Crab Tofu Stew
Pas d’évaluation
Shrimp, Tofu & Egg Casserole
25min
Seafood Kimchi Udon Soup
Pas d’évaluation
Garlic Clams Hotpot
Pas d’évaluation
Soy Sauce Prawns
30min
Cod and Spinach Soup
40min
Char Kway Teow
25min
Curry coconut fish with spiced lentils
30min
Black-eyed bean stew with whole squid
5h 15min