Appareils et accessoires
Kuih Seri Muka (Pandan Custard Rice Dessert)
Prép. 5min
Total 5h
8 pieces
Ingrédients
Glutinous rice layer
-
glutinous rice100 g
-
water for soaking
-
blue clitoria flowers (bunga telang)10 g
-
hot water50 g
-
coconut milk80 g
-
salt1 pinch
-
coconut oil
-
water800 g
-
pandan leaves cut in 3 cm length2
Pandan custard layer
-
pandan leaves cut in 5 cm length (see tips)10
-
water600 g
-
coconut milk100 g
-
egg1
-
sugar50 g
-
tapioca flour30 g
-
white rice flour20 g
-
potato starch15 g
-
salt½ tsp
Niveau
facile
Infos nut. par 1 piece
Sodium
184.9 mg
Protides
2.5 g
Calories
639.8 kJ /
152.9 kcal
Lipides
4 g
Fibre
0.1 g
Graisses saturées
3.4 g
Glucides
24.4 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Nester TM7
30 Recettes
International
International
Vous pourriez aussi aimer...
Rainbow Spiral Yam Mooncake
2h
Char Kway Teow
25min
Tau Suan (Split Mung Bean Dessert)
50min
Chinese Tea Eggs
1h
Asam Pedas Ikan (Spicy Tamarind Fish)
25min
Singapore Chilli Crab
50min
Demo Recipe 1 - Lemonade
5min
Basque Burnt Cheesecake
3h 10min
Singapore Laksa
55min
Sambal Brinjal
40min
Demo Recipe 3 - Stir Fried French Beans
15min
Ayam Masak Lemak Cili Api
20min