Appareils et accessoires
Oysters Mignonette
Prép. 5min
Total 5min
6 portions
Ingrédients
-
eschalots peeled30 g
-
white wine vinegar60 g
-
red wine vinegar90 g
-
ground black pepper1 tsp
-
sea salt¼ tsp
-
rock salt or crushed ice, for serving500 - 550 g
-
fresh oysters shucked36
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
381.2 mg
Protides
11 g
Calories
329 kJ /
78 kcal
Lipides
2.2 g
Fibre
0.2 g
Graisses saturées
0.7 g
Glucides
0.8 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Festive Flavour
105 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Beurre blanc
15min
Mexican shredded beef cheeks with quinoa chia tortillas
4h
Crab and ginger tart with chilli dressing
1h 30min
Prawn salad with horseradish cream
1h
Oysters with lime granita
5min
Lamb cutlets with spinach and pea purée
40min
Five spice duck with mushrooms and Asian greens
45min
Steamed scallops with cauliflower and truffle purée
35min
Aji Verde Sauce
10min
Frozen margarita
10min
Sparkling white sangria punch
24h 30min
Steamed greens with lemon feta
20min