Appareils et accessoires
Carrot and Parsnip Mash
Prép. 15min
Total 45min
6 portions
Ingrédients
-
shallot quartered30 g
-
garlic cloves2
-
carrot cut into pieces (1 in.)450 g
-
parsnip cut into pieces (1 in.)300 g
-
vegetable stock paste½ tsp
-
water225 g
-
salt to taste¼ tsp
-
black pepper, freshly ground to taste¼ tsp
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
156.1 mg
Protides
1.5 g
Calories
308.1 kJ /
73.6 kcal
Lipides
0.3 g
Fibre
4.8 g
Graisses saturées
0 g
Glucides
17.5 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
The Holiday Table
14 Recettes
Canada
Canada
Vous pourriez aussi aimer...
Summer Fruit Crumble with Crème Anglaise
Keine Bewertungen
Creamy potato mash
30 Min
Fudgy chocolate cake
50 Min
Ham broth, Parmesan gnocchi and radish (Ray Capaldi)
4 Std. 15 Min
Beef pierogi
1 Std.
Red Velvet Number Cake
2 Std. 30 Min
Digger Construction Cake
3 Std.
Lollipops with Strawberries
Keine Bewertungen
Spice cake with caramel pecan glaze
45 Min
Bear Face Cake
1 Std. 50 Min
DIY pizza pockets
1 Std. 50 Min
Melting moments with lemon cream
45 Min