Dispositivi & Accessori
Vitello tonnato
Prep. 10min
Totale 13h
8 porties
Ingredienti
Tonijnsaus
-
zonnebloemolie300 g
-
tonijn in olie (uit blik) uitgelekt80 g
-
kappertjes en iets meer om te serveren10 g
-
ansjovisfilets, in olie3
-
azijn1 tl
-
ei1
-
eierdooier1
-
citroensap20 g
-
zout (aanpassen naar smaak)2 snuifjes
Koken van het kalfsvlees
-
kalfsgebraad (800 à 1000 g)1
-
zout1 tl
-
gemalen zwarte peper2 snuifjes
-
water om te stomen1000 g
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portie
Proteine
38.07 g
Calorie
2814 kJ /
675 kcal
Grassi
58.1 g
Carboidrati
0.05 g
Ti piace quello che vedi?
Questa ricetta e più di 100 000 altre ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Gevarieerd koken elke dag
52 ricette
Benelux
Benelux
Potrebbe anche interessarti...
Gougère-soezen met zalmmousse
25h 35min
Mille-feuille van Krab, Erwten en Avocado
Nessuna valutazione
Bearnaisesaus
15min
Hollandaisesaus
15min
Mojo saus (voor zeevruchten)
10min
Chawan mushi (Japanse hartige eiercustard)
Nessuna valutazione
Venusschelpen op zeemanswijze
30min
Pulled Pork
Nessuna valutazione
Pavlova-toren met gemengde bessen
5h 30min
Gazpacho
1h 15min
Bearnaisesaus
20min
Mayonaise
5min