Dispositivi & Accessori
Sacher taart
Prep. 45min
Totale 3h
8 porties
Ingredienti
Taart
-
pure chocolade (50% cacao) in stukken200 g
-
boter (en een beetje extra om de vorm in te vetten)120 g
-
suiker190 g
-
brandy50 g
-
eierdooiers6
-
patisserie bloem120 g
-
bakpoeder1 tl
-
eiwitten6
-
zout1 snuifje
Montage
-
abrikozenjam400 g
Topping
-
pure chocolade (50% cacao) in stukken200 g
-
water70 g
-
boter70 g
Difficoltà
media
Valori nutritivi per 1 portie
Proteine
8.28 g
Calorie
2712 kJ /
649 kcal
Grassi
32.94 g
Fibre
4.06 g
Carboidrati
79.67 g
Ti piace quello che vedi?
Questa ricetta e più di 100 000 altre ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Favorieten uit Nederland
9 ricette
Benelux
Benelux
Potrebbe anche interessarti...
One Pot Pasta met Boerenkool en Fontina-kaassaus
Nessuna valutazione
Zachte Appelcake
50min
Pistache Macarons met Pistache Ganache
Nessuna valutazione
Vanille Mille-Feuille met Karamel en Pecannoten
Nessuna valutazione
No-Bake-Tiramisu-Taart
7h 30min
Gestoomde Chocolade Flan Cake
Nessuna valutazione
Ingemaakte citroenen
Nessuna valutazione
Rosbiefrolletjes met mozzarella en tomatenvulling
2h 30min
Chocolade meringue en koffie karamel gebak
2h 30min
Macadamia Chocolade Koekjes
45min
Krokant gebraad met moutbiersaus
2h 40min
Pistache Moelleux
30min