Dispositivi & Accessori
Asperges, Parmezaanse kaas, rijst en citroensabayon
Prep. 30min
Totale 1h
4 porties
Ingredienti
-
Parmezaanse kaas in stukken30 g
-
water1200 g
-
1 groentebouillonblokje (voor 0,5 l)groentebouillonpasta, huisgemaakt1 tl
-
basmatirijst200 g
-
groene asperges500 - 700 g
-
extra vergine olijfolie40 g
Citroensabayon
-
eierdooiers4
-
zout½ tl
-
gemalen zwarte peper1 snuifje
-
citroensap, vers geperst10 g
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portie
Proteine
13 g
Calorie
1685 kJ /
403 kcal
Grassi
20 g
Fibre
3.2 g
Carboidrati
41 g
Ti piace quello che vedi?
Questa ricetta e più di 100 000 altre ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Overheerlijk genieten op elk niveau
72 ricette
Benelux
Benelux
Potrebbe anche interessarti...
Kleine aspergeflans
55min
Glutenvrije frambozen rolgebak
Nessuna valutazione
Asperges en aardappelen met Hollandaisesaus
50min
Varkensbuik met noedels en barbecuesaus
Nessuna valutazione
Volkoren Paasbrood met eieren en gerookte forelfilets
1h 45min
Gestoomde coquilles met bloemkool en truffelpuree
35min
Asperge-watermeloen salade
40min
Asperge ovenschotel
1h 30min
Asperges en prosciutto cannoli
Nessuna valutazione
Citroen en kruiden zalmburgers met Parmezaanse courgettes
30min
Venkelsapje
10min
Galantine van kip met dille-yoghurtsaus
3h 25min