Dispositivi & Accessori
Dim sum 'Shao mai'
Prep. 1h 25min
Totale 2h
40 pieces
Ingredienti
-
carrot10 g
Shao mai dough
-
water50 g
-
plain flour180 g
-
egg1
Filling
-
boneless skinless pork belly cut into pieces (3 cm)300 g
-
fresh mushrooms (e.g. shiitake, button)15 - 20 g
-
piece fresh ginger (opzionale) peeled, cut into thin slices5 - 10 g
-
peeled raw prawns deveined270 g
-
plain flour for dusting
-
sugar1 tbsp
-
sesame oil (30 g, see Tips)2 tbsp
-
salt1 tsp
-
ground white pepper½ tsp
-
gluten free cornflour1 tsp
-
vegetable oil for greasing
-
water500 g
Difficoltà
elevata
Valori nutritivi per 1 piece
Proteine
3 g
Calorie
240 kJ /
57 kcal
Grassi
3 g
Fibre
0.2 g
Carboidrati
4 g
Ti piace quello che vedi?
Questa ricetta e più di 100 000 altre ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Fabulous Flavour on Every Level
72 ricette
Australia e Nuova Zelanda
Australia e Nuova Zelanda
Potrebbe anche interessarti...
Steamed pork buns (baozi)
2h 30min
Baguette
3h 45min
Sea Salt Caramel Cookies (Metric)
24h 50min
Beef rendang
1h 55min
Twice-cooked pork belly with lentils
5h 30min
Steamed sticky rice with pork (Rice tube puddings)
2h 30min
Hong Kong-style roast pork belly
10h
Char siu bao pork buns
6h 35min
Cha gio (spring rolls)
55min
Hong shao rou (braised pork belly)
1h 15min
Char siew sauce
10min
Satay sauce
15min