Dispositivi & Accessori
Kalkoenrollade met spek en eekhoorntjesbrood saus
Prep. 10min
Totale 50min
8 porties
Ingredienti
-
verse rozemarijn1 takje
-
kalkoenborst of been, gevlinderd600 g
-
smeltkaas plakjes8
-
260 g prosciutto hesp, in plakjespancetta in plakjes260 g
-
teentje knoflook1
-
sjalot gehalveerd1
-
boter30 g
-
water300 g
-
droge witte wijn200 g
-
groentebouillonblokje (voor 0,5 l)½
-
eekhoorntjesbrood, gedroogd gedrenkt en uitgelekt20 g
-
Worcestershire saus5 druppels
-
room, min. 30% vet50 g
-
vers gemalen zwarte peper2 snuifjes
Difficoltà
media
Valori nutritivi per 8 porties
Proteine
263 g
Calorie
14238 kJ /
3403 kcal
Grassi
255 g
Carboidrati
16 g
Ti piace quello che vedi?
Questa ricetta e più di 100 000 altre ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Focus op gevogelte
10 ricette
Benelux
Benelux
Potrebbe anche interessarti...
Karamel varkensvlees
45min
Gevulde seitanrol met champagnerijst
Nessuna valutazione
Ballotines van kip met gekonfijte tomaten, appel-rabarberchutney en basmatirijst
Nessuna valutazione
Bloedige hersenspaghetti
13h 30min
Cottage pie
1h 10min
Nougatine
1h 30min
Japanse kip curry
55min
Lamslende met roze pepersaus
45min
Frambozen - limoensorbet
Nessuna valutazione
Chawan mushi (Japanse hartige eiercustard)
Nessuna valutazione
Kipfricassee
Nessuna valutazione
Appelpunch
30min