Dispositivi & Accessori
Roggebrood
Prep. 15min
Totale 10h
16 sneetjes
Ingredienti
Roggedesem
-
roggebloem200 g
-
water125 g
-
verse gist5 g
Brooddeeg en afwerking
-
roggebloem400 g
-
water250 g
-
5 g gedroogde gistverse gist15 g
-
zout10 g
-
bloem om het werkvlak te bestuiven
-
roggebloem om de broden te bestuiven
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 sneetje
Proteine
4 g
Calorie
516 kJ /
123 kcal
Grassi
1 g
Carboidrati
23 g
Ti piace quello che vedi?
Questa ricetta e più di 100 000 altre ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
De smaak van ambachtelijk brood
6 ricette
Benelux
Benelux
Potrebbe anche interessarti...
Uramaki Sushi met Tempura Garnalen
Nessuna valutazione
Brioche met Cacao en Witte-Chocoladestukjes
Nessuna valutazione
Cider-Kipstoofpot
Nessuna valutazione
Menu: Broccoli en Edamame Soep met Gorgonzola, Zalm met Groenten en Dillesaus
Nessuna valutazione
Eiersalade in Krokante Paasnestjes
1h
Veganistische rollades met knoedels en rode kool
Nessuna valutazione
Courgette en tonijn terrine - Tagliatelle van paprika
Nessuna valutazione
Lams- en Quinoastoofpot
Nessuna valutazione
Dubai Chocolate Macarons
Nessuna valutazione
Croissantburgers met Lever, Kaassaus en Peterselie
25h
Lactosevrije luikse wafels
Nessuna valutazione
Vol-au-vent op grootmoeders wijze
1h 30min