Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
Meatballs
- 150 g brown onion, cut into quarters
- 2 rindless bacon rashers (approx. 100 g), cut into pieces (1 cm)
- 40 g day old bread, crusts removed
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 30 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm) (optional)
- 500 g beef mince
- 1 tsp dried Italian herbs
- 1 tsp ground sweet paprika
- ½ tsp salt
- ½ tsp ground black pepper
Red pepper sauce
- 20 g olive oil
- 150 g brown onion, cut into quarters
- 1 garlic clove
- 20 g sultanas (see Tips)
- 100 g ripe tomatoes, cut into quarters
- 2 - 4 tsp Chicken stock paste, to taste (see Tips)
- 1 tbsp Worcestershire sauce
- 250 g roasted whole red pepper strips
- 100 g water
- 4 pita breads, warmed, to serve (see Tips)
- crispy fried onions, to serve (optional)
- Valori nutritivi
- per 1 portion
- Calorie
- 2119.4 kJ / 504.6 kcal
- Proteine
- 42.4 g
- Carboidrati
- 41.3 g
- Grassi
- 17 g
- Grassi saturi
- 5.4 g
- Fibre
- 8.3 g
- Sodio
- 1186.6 mg
Nelle collection
Ricette alternative
Sour cream and chicken enchiladas
1h 10 phút
Lamb and feta meatballs
30 Min
Greek lamb rolls with yoghurt dressing
40min
Spiced lamb pie
40min
Cajun chicken schnitzel and slaw
45min
Pork meatballs with couscous
50min
Rustic beef tarts
1 Std.
Asian-style pork noodles
1 Std.
Beef ragu
1h 25 min
Chicken meatballs with coconut rice
35 Min
Hunter's lemon chicken rissoles
1 Std.
Paprika chicken with sour cream sauce
1 Std. 15 Min