Dispositivi & Accessori
Spinach and Olive Focaccia
Prep. 15min
Totale 1h 15min
6 portions
Ingredienti
-
extra virgin olive oil divided, plus extra to serve4 oz
-
pitted Sicilian green olives halved, plus 2 oz olive juice3 - 4 oz
-
water13 ½ oz
-
fresh baby spinach de-stemmed5 oz
-
bread flour22 oz
-
active dry yeast5 tsp
-
salt1 tsp
-
sugar1 pinch
-
fresh rosemary leaves only2 sprigs
-
sea salt flakes1 heaping tsp
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portion
Sodio
1101.4 mg
Proteine
14.5 g
Calorie
2438.6 kJ /
582.9 kcal
Grassi
23.2 g
Fibre
4.6 g
Grassi saturi
3.8 g
Carboidrati
78.9 g
Ti piace quello che vedi?
Questa ricetta e più di 100 000 altre ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Painted Green
14 ricette
Stati Uniti
Stati Uniti
Potrebbe anche interessarti...
Eggplant and Tomato Pasta
45min
Curried Couscous, Carrot and Chickpea Salad
15min
Focaccia with Rosemary and Honey
1h 10min
Goat Cheese Rolls
2h
Asian Cabbage Salad
50min
Boston Baked Beans
4h
Egg-Free Mayonnaise
10min
Biscuits aux fruits confits (Candied Fruit Cookies)
1h 20min
Focaccia with Onions (TM5 Metric)
1h 30min
Cauliflower Pockets and Red Cabbage Salad
45min
Vegetable Stew
1h 15min
Mushroom and Wild Rice Soup
30min