Versioni compatibili
Baked Fish with Shrimp, Vegetables and Basmati Rice (Ben) Metric
Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
Baked fish
- 1 - 2 pinches salt, fine, to taste
- 6 - 8 cod fillets (2.54 cm/1-in. thick, approx. 995 g)
- 1 - 2 pinches black pepper, freshly ground, to taste
- 100 g baby spinach, fresh
-
395
g shrimp, raw, peeled, deveined
o 395 g mussels, fresh, cleaned - 340 g whipping cream, light
- 200 g goat's cheese, in pieces
- 1 tbsp vegetable stock paste
- 2 mixed bell peppers, green and red, deseeded, julienned
- 995 g water, to clean
Rice
- 395 g rice, white, type basmati
- 1 tsp salt, fine, to taste
- 1 tsp black pepper, freshly ground, to taste
- 45 g extra virgin olive oil
- 625 g water
- 1 tbsp chicken stock paste
- Valori nutritivi
- per 1 portion
- Calorie
- 3720 kJ / 889 kcal
- Proteine
- 53 g
- Carboidrati
- 60 g
- Grassi
- 48 g
- Grassi saturi
- 24 g
- Fibre
- 2 g
- Sodio
- 1105 mg
Ricette alternative
Yogurt Dressing
5 Min
Mustard-Dill Sauce
2h 15 min
Curry potato soup
35min
Sesame salmon and pea soup
1h
Fillet with Rice, Almonds and Cranberries
1h
Chicken Coq au Vin (Betty) Metric
2h 15 min
Steamed turbot and mixed vegetable parcels
1h 15min
Vegetable and hazelnut cheese muffins
45 min
Couscous with chicken, lamb and spicy sausages
1 Std. 10 Min
Chicken breast with mushroom sauce and potatoes
1h
Steamed Seafood Tower
40 Min
Chicken breasts with courgette topping
50min