Delikatne rumienienie kurczaka i boczku

Delikatne rumienienie kurczaka i boczku

4.8 35 valutazione
Prep. 5min
Totale 15min
300 g

Ingredienti

  • 10 g oleju
    10 g oliwy z oliwek
  • 50 g surowego boczku, bez kości, bez skóry pokrojonego w 1 cm kostkę
  • 250 g mięsa z udek kurczaka, bez skóry, bez kości pokrojonego w paski (1,5 x 3-4 cm), osuszonego ręcznikiem papierowym
    250 g fileta z piersi kurczaka, bez skóry, pokrojonego w paski (1,5 x 3-4 cm), osuszonego ręcznikiem papierowym

Difficoltà

facile


Valori nutritivi per 300 g

Sodio 1050 mg
Proteine 63 g
Calorie 2729 kJ / 652 kcal
Grassi 44 g
Fibre 0 g
Grassi saturi 15 g
Carboidrati 0 g

Ti piace quello che vedi?

Questa ricetta e più di 100 000 altre ti aspettano!

Registrati per una prova gratuita di 30 giorni e scopri il mondo di Cookidoo®. Senza alcun vincolo.

Registrati gratis Ulteriori informazioni


Potrebbe anche interessarti...