Dispositivi & Accessori
Veen- en vlierbessen punch
Prep. 30min
Totale 10min
6 glazen
Ingredienti
-
sinaasappel groot (ong. 280 g), in stukken1
-
water250 g
-
veenbessensap700 g
-
400 g zwarte bessensapvlierbessensap400 g
-
rietsuiker50 g
-
fruit thee zonder draad2 zakjes
-
kaneelstokjes2
-
kruidnagels5
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 glas
Proteine
2 g
Calorie
597 kJ /
143 kcal
Grassi
1 g
Carboidrati
30 g
Ti piace quello che vedi?
Questa ricetta e più di 100 000 altre ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Vegan
10 ricette
Benelux
Benelux
Potrebbe anche interessarti...
Mango-passievruchttaart met bavaroiscrème
Nessuna valutazione
İzmir Köfte - Gehaktballetjes uit Izmir
1h 5min
Simit - Turkse sesam bagel
2h 10min
Frambozen-pistache cake
4h 35min
MENU - Zoete aardappel risotto, kaneelpudding met chocoladesaus
Nessuna valutazione
Pizza Margherita
2h 10min
Rood pizzadeeg met burrata en gebakken aubergines en courgettes
3h 45min
Driekoningentaart met peren en rozijnen
1h 50min
Pasta met pittige wortel-cashew-saus
20min
Baba met rum
Nessuna valutazione
IJssandwich
Nessuna valutazione
Koolsoep
50min