Dispositivi & Accessori
Abrikozen ketchup
Prep. 15min
Totale 45min
4 portie
Ingredienti
-
zachte gedroogde abrikozen, ontpit200 g
-
water600 g
-
gele tomaten rijp, steelbasis verwijderd400 g
-
verse gember in fijne plakjes20 g
-
uien gehalveerd125 g
-
teentje knoflook1
-
olie2 el
-
suiker70 g
-
ciderazijn80 g
-
zout1 tl
-
mosterdzaad helder1 tl
-
gemalen cayennepeper2 snuifjes
-
gemalen piment1 snuifje
-
gedroogde gemalen kurkuma¼ tl
-
kruidnagel1 snuifje
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 4 portie
Proteine
17 g
Calorie
4900 kJ /
1172 kcal
Grassi
24 g
Carboidrati
186 g
Ti piace quello che vedi?
Questa ricetta e più di 100 000 altre ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Sauzen
14 ricette
Benelux
Benelux
Potrebbe anche interessarti...
Panna cotta
6h 15min
Krokante Onsen Eieren met Kool
Nessuna valutazione
Gestoomde pesto broodjes
Nessuna valutazione
Paaspastei
Nessuna valutazione
Amandelbretzels
Nessuna valutazione
Verse pasta zonder eieren
Nessuna valutazione
Vegan mayonaise
Nessuna valutazione
250 g sjalot fruiten
Nessuna valutazione
Bevroren veenbessen margarita
5min
Tomatenketchup
1h 15min
Victoria biscuit gebak
1h 10min
Focaccia met uien
1h 30min