Pork tenderloin with mustard sauce
TM6 TM5 TM31

Pork tenderloin with mustard sauce

4.3 (62 valutazioni )

Ingredienti

  • 450 g pork tenderloin, cut in slices (1 cm)
  • 100 g button mushrooms, cut in slices
  • 75 g dry vermouth
    o 75 g Madeira wine
  • 100 g milk
  • 60 g onions, cut in halves
  • 1 garlic clove (opzionale)
  • 2 tsp wholegrain mustard
  • 1 tsp hot mustard
  • 1 chicken stock cube (for 0.5 l)
    o 1 heaped tsp chicken stock paste, homemade
  • 1 tsp salt
  • 1 pinch ground black pepper, adjust to taste
  • 2 tbsp crème fraîche
    o 2 tbsp cream
  • 1 heaped tbsp cornflour (starch)
  • 2 - 3 sprigs fresh parsley, to garnish

Valori nutritivi
per 1 portion
Calorie
961 kJ / 230 kcal
Proteine
28 g
Carboidrati
8 g
Grassi
7 g
Fibre
0.8 g

Ti piace quello che vedi? Questa e 80 000 di altre ricette ti stanno aspettando!

Registrati gratis

Registrati per una prova gratuita di 30 giorni e scopri il tesoro di ricette Cookidoo®, senza alcun impegno.

Ulteriori informazioni

Ricette alternative