Dispositivi & Accessori
Champignonsaus met room en witte wijn
Prep. 10min
Totale 30min
1 pot
Ingredienti
-
eekhoorntjesbrood, gedroogd12 g
-
water30 g
-
verse Portobello-champignons in grove stukken100 g
-
sjalot gehalveerd60 g
-
boter in stukken50 g
-
droge witte wijn120 g
-
kippenbouillon200 g
-
lichte room (ong. 18% vet)125 g
-
zout¼ - ½ tl
-
gemalen peper2 snuifjes
-
bloem25 g
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 pot
Sodio
1636 mg
Proteine
13 g
Calorie
3309 kJ /
789 kcal
Grassi
62 g
Fibre
10.3 g
Grassi saturi
49 g
Carboidrati
27 g
Ti piace quello che vedi?
Questa ricetta e più di 100 000 altre ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Indikken modus
17 ricette
Benelux
Benelux
Sauzen
14 ricette
Benelux
Benelux
Potrebbe anche interessarti...
Aurorasaus (bechamelsaus met tomaat)
Nessuna valutazione
Gebakken aardappelpuree monsters
Nessuna valutazione
Bechamelsaus
15min
Groene pepersaus
20min
Gehaktballen met witte wijnsaus en champignons
35min
Varkenshaasje met rode wijnsaus en groenten
45min
Groentesoep met pasta, varkensrollade met groenten, puddinkjes, muffins
Nessuna valutazione
Truffel-Parmesaan-Ravioli
3h 30min
Vegan cheddar mac & cheese
Nessuna valutazione
Soubisesaus
Nessuna valutazione
Kipfilet met champignonsaus en aardappelen
1h
Bloemkool met kaas
55min