Dispositivi & Accessori
Halloween quiche
Prep. 30min
Totale 2h
12 porties
Ingredienti
Korstdeeg
-
bloem, type 00300 g
-
boter in stukken150 g
-
zout1 tl
-
water100 g
Vulling
-
pompoen in stukken500 g
-
aardappelen geschild, in stukken (1 cm)500 g
-
volle melk200 g
-
boter30 g
-
zout5 g
-
gemalen nootmuskaat1 snuifje
Opbouw
-
Taleggio kaas in plakjes150 g
-
Tiroler spek in plakjes150 g
Difficoltà
media
Valori nutritivi per 1 portie
Sodio
516.7 mg
Proteine
11.3 g
Calorie
1341.8 kJ /
321 kcal
Grassi
19.4 g
Fibre
2.1 g
Grassi saturi
10.3 g
Carboidrati
27.6 g
Ti piace quello che vedi?
Questa ricetta e più di 100 000 altre ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Halloween
10 ricette
Benelux
Benelux
Potrebbe anche interessarti...
Candy Cane-koekjes
1h 45min
Halloweensalade met bloederige hummus
1h
Bosbessen cheesecake-ijs
14h 35min
Chai latte parfait
15h 5min
Taart met karamel en vanille
4h 30min
Skelethoofden
5h
Dracula bloed
Nessuna valutazione
Millefeuille van aubergine met yoghurt-mosterdsaus
40min
Quinoapuddings met frambozensaus
Nessuna valutazione
Roomsoep van veldsla, broccoli met olijvensaus
45min
Gemalen kip in tomatensaus
30min
Vanillesaus (crème anglaise)
10min