Dispositivi & Accessori
Shortbread karamel gezouten boter
Prep. 30min
Totale 2h 25min
36 stuks
Ingredienti
Zanddeegbodem
-
witte suiker65 g
-
bloem200 g
-
boter in stukken170 g
Gezouten karamel
-
witte suiker250 g
-
water1030 g
-
citroensap (zie tip)1 tl
-
boter in stukken100 g
-
opklopbare room, 30-40% V.G.80 g
-
zout¼ - ½ tl
-
azijn1 el
-
donkere chocolade in stukken200 g
Difficoltà
media
Valori nutritivi per 1 stuk
Proteine
1 g
Calorie
624 kJ /
149 kcal
Grassi
9 g
Fibre
0.8 g
Carboidrati
15 g
Ti piace quello che vedi?
Questa ricetta e più di 100 000 altre ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Karamel maken
14 ricette
Benelux
Benelux
Potrebbe anche interessarti...
Mini Filodeeghoorntjes met Makreelmousse, Avocadocrème en Gember-Limoenroomijs:
Nessuna valutazione
Salade van Champignons en Hummus met Karameldressing en Granaatappelpitjes
50min
Krokante Onsen Eieren met Kool
Nessuna valutazione
Mochi's met sesamvulling
50min
Vegan citroen en zwarte thee taart
1h 30min
Karamelpoeder
1h
Driekoningentaart met ananas en gezouten karamel
Nessuna valutazione
Walnoot Brittle
1h 30min
Gezouten karameltaart
2h 40min
Karamelijs
Nessuna valutazione
Witte chocolade cheesecake
16h
Gezouten-Karamelijs
14h