Dispositivi & Accessori
Sticky sesamkylling
Prep. 20min
Totale 40min
4 porsjoner
Ingredienti
-
olivenolje til pensling
-
jasminris250 g
-
vann1000 g
-
salt2 ts
-
kyllinglår, uten skinn, uten bein delt i biter (3 cm - se tips)800 g
-
gulrøtter delt i skiver (5 mm)180 g
-
sukkererter100 g
-
maisstivelse3 ss
-
paprikakrydder2 ts
-
malt svart pepper½ ts
-
egg1
-
hvitløksfedd2
-
riseddik30 g
-
honning60 g
-
chilisaus, søt20 g
-
ketchup hjemmelaget60 g
-
brunt sukker30 g
-
soyasaus (se tips)50 g
-
sesamfrø20 g
-
vårløk delt i tynne skiver til pynt2
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 porsjon
Sodio
2303.9 mg
Proteine
45.9 g
Calorie
2983.8 kJ /
710.4 kcal
Grassi
19.7 g
Fibre
5.6 g
Grassi saturi
4.6 g
Carboidrati
85.4 g
Ti piace quello che vedi?
Questa ricetta e più di 100 000 altre ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Da. Nå. Alltid.
50 ricette
Internazionale
Internazionale
Potrebbe anche interessarti...
Kung Pao kylling
Nessuna valutazione
Tradisjonell østerriksk gulasj
Nessuna valutazione
Pulled pork burger
Nessuna valutazione
Slow cooked kjøttboller i tomatsaus
Nessuna valutazione
Lammelårrull med havrerot og søtpotet
Nessuna valutazione
Pastasaus av skinke og purre
Nessuna valutazione
Biff i stout
Nessuna valutazione
Kroningskylling
Nessuna valutazione
Tandoori kyllingwraps
Nessuna valutazione
Vietnamesisk kylling med ris (glutenfri)
Nessuna valutazione
Kyllingkebab med sitrondressing og sommersalat
Nessuna valutazione
Greske lammekjøttboller (Keftethes)
Nessuna valutazione