Dispositivi & Accessori
Bessenmix-yoghurt
Prep. 10min
Totale 12h 15min
6 porties
Ingredienti
-
gemengde verse bessen (bv. bosbessen, aardbeien, frambozen)150 g
-
houdbare volle melk (zie tip)500 g
-
volle yoghurt60 g
-
melkpoeder (zie tip)25 g
-
gezoete gecondenseerde melk125 g
-
water250 g
-
1 tl ascorbinezuur (vitamine C in poeder)citroensap (zie tip)30 g
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portie
Sodio
96 mg
Proteine
7 g
Calorie
635 kJ /
151 kcal
Grassi
5 g
Grassi saturi
3 g
Carboidrati
19 g
Ti piace quello che vedi?
Questa ricetta e più di 100 000 altre ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Fermentatie modus
10 ricette
Benelux
Benelux
Potrebbe anche interessarti...
De eerste hap: Pastinaak en appelmoes
Nessuna valutazione
Sandwich South Carolina BBQ Pulled Pork
Nessuna valutazione
Cashew cheddarkaas
Nessuna valutazione
Batch Cooking | Beluga linzensalade met frambozendressing en tofu & stracciatella yoghurt
Nessuna valutazione
Kleine carnaval beignets
Nessuna valutazione
Gewone yoghurt
14h
Tequila 'Refresher'
5min
Griekse yoghurt met honing en walnoten
12h 20min
Gebakken spinazie met eieren
40min
Tomatenketchup
1h 15min
Yoghurt met rode vruchten
12h 20min
Basisrecept Brood
3h