Dispositivi & Accessori
Pierogi met vlees
Prep. 40min
Totale 1h
6 porties
Ingredienti
Vulling
-
uien in vier gesneden100 g
-
koolzaadolie20 g
-
rundvlees gekookt, in stukken (zie tip)320 - 350 g
-
wortelen gekookt, in stukken (zie tip)40 - 50 g
-
zout½ tl
-
gemalen zwarte peper½ tl
-
gedroogde marjolein¼ - ½ tl
Pierogi
-
water en iets meer om de pierogi te koken250 g
-
ei1
-
koolzaadolie20 g
-
bloem en iets meer om te bestuiven560 g
-
zout en iets meer om de pierogi te koken1 snuifje
Difficoltà
media
Valori nutritivi per 1 portie
Proteine
20.3 g
Calorie
2006 kJ /
479 kcal
Grassi
12.1 g
Fibre
3.1 g
Carboidrati
74.3 g
Ti piace quello che vedi?
Questa ricetta e più di 100 000 altre ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Traditionele recepten
47 ricette
Benelux
Benelux
Potrebbe anche interessarti...
Dubai Chocolate Pannenkoekjes
Nessuna valutazione
Cider-Kipstoofpot
Nessuna valutazione
Geroosterde Kalkoen met Romige Pancetta, Citroen en Kruidenvulling
Nessuna valutazione
Fabada Asturiana (Asturiaanse Witte Bonen Stoofpot)
Nessuna valutazione
Hummus
5min
Speelse kippenpoten met kaas en mayonaise dip
Nessuna valutazione
Vegan cheeseburgers
10h
Veggie regenboog pizza
Nessuna valutazione
Caipirinha van mango
5min
Gevuld Varkensgebraad (Porchetta) met Sinaasappel, Venkel, Chili en Salie
Nessuna valutazione
Piadina uit Emilia Romagna
15min
Zeevruchtensoep
30min