Dispositivi & Accessori
Curryketchup
Prep. 15min
Totale 30min
4 potten
Ingredienti
-
augurken in stukjes gesneden150 g
-
uien in helften gesneden150 g
-
ongezouten boter60 g
-
suiker40 g
-
currypoeder (40 g) (bijv. Zanzibar of Madras kerriepoeder)4 el
-
tomatenblokjes uit blik1000 g
-
ketchup500 g
-
tomatenpuree (geconcentreerd)70 g
-
zout plus extra naar smaak2 tl
-
sambal oelek (20 g)2 tl
-
1 vleesbouillonblokje (voor 0,5 l)vleesbouillonpasta, huisgemaakt1 tl
-
fruitazijn20 g
Difficoltà
media
Valori nutritivi per 1 pot
Proteine
8 g
Calorie
1680 kJ /
401 kcal
Grassi
15 g
Fibre
6.9 g
Carboidrati
56 g
Ti piace quello che vedi?
Questa ricetta e più di 100 000 altre ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Het basiskookboek
174 ricette
Benelux
Benelux
Potrebbe anche interessarti...
Sandwich South Carolina BBQ Pulled Pork
Nessuna valutazione
Champagne gelei
Nessuna valutazione
Duitse brunch
1h 15min
Vegan cheeseburgers
10h
Artisjoksoep, roomkaas en munt - Citroen broodstengels
Nessuna valutazione
Pizza Margherita
2h 10min
Eekhoorntjesbrood zout
5min
Heerlijke herfstdressing
Nessuna valutazione
Havermoutrepen met kaas
45min
Indiase mosterd
Nessuna valutazione
Tomaat en Chili jam
1h 15min
Tomatenketchup
1h 15min